bride2b

WEDDING*
DE DAG VAN JE LEVEN
Nu er alleen nog voor zorgen dat je straalt als nooit tevoren…
En dan is het zover: de mooiste dag van je leven staat voor de deur.
En er moet nog zo veel geregeld worden…

Misschien weet je al hoe je je haar en make-up wilt hebben op de grote dag, maar het kan natuurlijk ook zijn dat je nog twijfels hebt over wat het beste bij jou past.
No worries… Head Candy helpt jou met je haar en make-up zodat jij op jouw wedding day mooier straalt dan ooit tevoren.

Al heel wat jaren word ik gevraagd het kapsel en de make-up van aanstaande bruiden te verzorgen. En iedere keer voel ik mij weer vereerd! Ik doe het met veel liefde en passie voor mijn vak.

Een bruidskapsel is iets specifieks, een precisie werkje. En daar besteed ik dan ook graag tijd en aandacht aan.

Door middel van een stappenplan gaan we samen kijken hoe we jouw haar in optimale conditie kunnen krijgen voor de bruiloft.

Misschien heb je in het MENU al gelezen dat ik voorafgaande aan de grote dag met 2 “try-outs” werk. Waarom ik dit doe? Uit ervaring is gebleken dat dit rustgevend en relaxed werkt, het geeft zekerheid.

Voor je eerste try-out is er mailcontact. Ik stuur je dan o.a. een intakeformulier en de vraag of je een kleine collage wilt sturen met wat voorbeelden van haar en make-up die jou aanspreken. Verder ben ik natuurlijk erg nieuwsgierig naar een foto van jou in je jurk. Zo krijg ik een beeld van wat voor type je bent, kan ik gericht te werk gaan en een look creëren die samen smelt met je trouwjurk en jouw persoonlijkheid.

De tweede try-out is een generale repetitie. Er kunnen dan natuurlijk nog dingen aangepast worden, mocht dat nodig zijn. Zo is er een tijdschema en weet je (bijna) tot op de minuut wanneer je in je jurk kan stappen. Op de dag zelf kom ik naar je toe en is het tijd voor het echte werk. Let the party begin!

Prijs Bride2b

QUEEN FOR A DAY – € 220,-
Je wordt verwelkomd bij Head Candy met een drankje en een hapje. Door middel van een adviesgesprek gaan we kijken waar jij je het prettigst bij voelt op de mooiste dag van je leven. Dit houdt in: wasmassage, conditioner, hot towel, 2x try-out haar, 1x op de grote dag zelf op locatie (dit is inclusief binnen een straal van 10 km, daarbuiten geldt een km-vergoeding).

THE PARTY – € 342,50
Dit is inclusief een adviesgesprek, drankje, hapje, wasmassage, conditioner, 2x try-out haar, 2x try-out make-up, 1x op de grote dag zelf, inclusief het haar van moeder of schoonmoeder van de bruid op locatie (binnen een straal van 10 km, daarbuiten een km-vergoeding).

Voor € 27,50 extra kom ik ’s avonds nog een keer naar je toe voor een touch-up (mits binnen een straal van 10 km). Totaal komt dit uit op € 390,-.

btt