over head candy. de eigenaresse
LINDA*
VAN DER KAMP-YILDIRIM
haar verhaal

Als klein meisje vond ik het al geweldig om mijn vriendinnetjes nog mooier te maken dan ze al waren. Na de middelbare school was de keuze snel gemaakt.

In 1998 startte ik mijn opleiding en werkte daarnaast in een salon in de buurt. Daar heb ik de basis van het vak en het omgaan met mensen geleerd; ik deed o.a. mee aan de L’Oreal Color Trophy en Coiffure Award.

Ik wilde meer… Amsterdam leek me wel wat: een drukke, bruisende stad. Als zzp’er huurde ik een stoel bij een kleine hippe salon, midden in het centrum. De gekste creaties heb ik daar gemaakt en uiteraard veel ervaring opgedaan.

Na 2½ jaar was het tijd om een andere weg in te slaan en belandde ik in een trendy buurtsalon. Dit heb ik gedaan totdat Salon B voorbij kwam met een nieuw concept in Amsterdam, van Andy Uffels. Daar heb ik pas echt geleerd wat ‘liefde voor haar’ inhoudt en hoe veelzijdig dit mooie vak is!

Bij Salon B heb ik veel opleidingen gevolgd. O.a. Highlights Specialist, Long Hair Inspiration, Designer Cutting, Trend Watching en meerdere master opleidingen in knippen, kleuren en opsteken.

Mijn ondernemingsdrang nam echter toe en de vraag wanneer ik weer in Hoofddorp ging werken werd ook steeds groter. Daarnaast had ik een wens: het vinden van een geschikte ruimte, een grotere plek, een unieke locatie waar meerdere ondernemers van verschillende disciplines onder 1 dak samenkomen.
Na keihard werken, veel steun van familie en lang zoeken heb ik die locatie gevonden! Eindelijk kan ik mijn trouwe vaste klanten én mijn toekomstige nieuwe klanten verwelkomen in een mooie, dynamische en fantastische ruimte gelegen op het industrie terrein “De President” in Hoofddorp.

ondertekening_linda

“A woman who cuts her hair is about to change her life.”

Coco Chanel 

OPRICHTSTER
& EIGENAAR
HEAD CANDY
Hair en make-up addict sinds 1998
Moeder van 2 prachtige zoons:
Ilhan (2010) en Kayhan (2013)
Getrouwd met Gokhan Yildirim (2012)
kwaliteiten

Naast gespecialiseerd te zijn in cuts, colors & blowouts, heeft Linda zich nog verder verdiept in highlights, wedding up-do’s (bruidskapsels), extensions en make-up. Linda is verder constant up-to-date op het gebied van alle nieuwe hair fashion trends.

Cuts 90%
Colors 80%
Extensions 70%
Bridal/party do-ups 95%
Make-up 95%
Cristal Hair Accessories 60%
Eye Lashes 85%
Tools 80%
portfolio
btt