BRIDE2B!

Scissors

 
En dan is het zover: de mooiste dag van je leven staat voor de deur. En er moet nog zoveel geregeld worden… Misschien weet je al hoe je je haar en make-up wilt hebben op de grote dag, maar het kan natuurlijk ook zijn dat je nog twijfels hebt over wat het beste bij jou past. No worries… Head Candy helpt jou met je haar en make-up zodat jij op jouw wedding day mooier straalt dan ooit tevoren.

"GOOD HAIR SPEAKS LOUDER THAN WORDS."

Ervaring

Al heel wat jaren worden wij gevraagd door a.s bruiden om het haar en make-up te verzorgen Dat doen wij met veel passie en overgave. Wij weten als geen ander hoe belangrijk jouw trouwdag voor jou/jullie is en dat nemen wij ook heel serieus Wij besteden daar dan ook graag tijd en aandacht aan.

Werkwijze

Na een kennismakingsgesprek plannen wij samen de try-outs in en dan gaan we door middel van een stappenplan kijken wij samen hoe we jouw haar in optimale conditie kunnen krijgen voor de bruiloft. De stylist zal te allen tijde met jou meedenken en eerlijk advies geven. Misschien heb je in het MENU al gelezen dat wij voorafgaande aan de grote dag met 2 “try-outs” werk. Waarom we dit doen? Uit ervaring is gebleken dat dit rustgevend en relaxed werkt, het geeft zekerheid. En dat is wat je wilt, een zeker gevoel.

 
"HAIR COMES THE BRIDE."
 

Try-Outs

Na een kennismakingsgesprek waarin wij al jouw ideeën en onze adviezen laten vloeien. Zullen wij een intake formulier opmaken met alle benodigde informatie. Met een kleine collage op bijvoorbeeld Pinterest een een foto van je jurk kunnen wij bij de 1ste try-out gaan beginnen met de ideeën bouwen die wij samen hebben. Om een perfect plaatje te creëren zijn wij geïnteresseerd in wat voor type je bent, zo zal jouw look samensmelten met jouw prachtige trouwjurk.

De tweede try-out kan je zien als generale repetitie. Er kunnen dan natuurlijk nog dingen aangepast worden, mocht dat nodig zijn. Zo is er een tijdschema en weet je (bijna) tot op de minuut wanneer je in je jurk kan stappen. Op de dag zelf komen wij naar je toe en is het tijd voor het echte werk. Let the party begin!

PORTFOLIO

Al heel wat bruiden hebben wij mogen voorzien van een prachtig kapsel en make-up. Wil jij meer van ons werk zien? Bekijk dan ons PORTFOLIO in de gallerij.