Neem contact op!

Scissors
 

Wil jij gezellig in onze haar-boetiek op haar visite komen en kennis willen maken met onze stylisten? Heb jij een vraag of wil jij een vrijblijvend advies of kennismakingsgesprek met een van onze stylisten? Neem dan contact met ons op of BOOK ONLINE je haar-date.

Wij adviseren wel als je twijfelt bij de keuze van het MENU om ons even te bellen. Zo kunnen wij genoeg tijd voor je vrij plannen.
Hope to see you soon ♥️


P.s.: Helaas komt het met regelmaat voor dat klanten niet komen opdagen of te laat de afspraak verzetten of annuleren. Dat kan natuurlijk gebeuren en daar hebben we alle begrip voor. Wij doen erg ons best om jou te helpen herinneren aan de geboekte afspraak, help jij ons ook om op tijd te komen en mocht je verhinderd zijn dat je dat ons max. 24 uur van tevoren laat weten? Anders zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen wat wij liever niet doen alleen meiden die stilzitten en niks doen kost ook geld 😊 So please…laat max. 24 uur van tevoren weten als het toch niet lukt te komen. Onze dank is echt groot.

 

 
 

Wil jij werken bij Head Candy?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe sollicitanten, dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur ons dan je cv, sollicitatiebrief en indien je hebt jouw portfolio!


 
 
"WE MAKE HAPPY HAIR."
 

Vul hier ons contactformulier in: